Jag drejar och gör alla djur för hand, så därför kan produkterna bli lite olika. De tål micro, ugn och kan diskas i maskin. Färgen på glasyren kan också skifta från gång till gång. Bara när jag bränner grejer samtidig och i samma ugn blir glasyren ganska lika.

Keramiken på bilderna i webbshoppen är den produkt jag skickar. Alla saker är unika och finns bara i 1 st. Leveranstiden på de produkter som finns i webbutiken skickas snarast om jag inte är ute på marknader eller dyl. Annars så fort jag är i verkstaden, eller så meddelar jag dig om leveranstid.

Vill du beställa flera saker av samma sort ( tex 4 muggar som du vill ha i samma färg) så skriver du din beställning i formuläret ”kontakta mig” så fixar jag det.

Beställningar kan ta ca 2-4 veckor eller mer beroende på vad jag har att göra för tillfället. Det går alltid att nå mig via mail om önskemål med leverans eller produkterna.

Här är färgprover på de glasyrkombinationer jag har just nu. Det kan ändras och jag lägger till och tar bort efter humör. Vid beställning av produkter som ej finns i webbshoppen väljer du bara det färgnummer som står under muggen, så gör jag så likt det går. Leran och glasyren är nyckfulla element så det kan bli lite olika, så det är svårt att garantera slutresultatet. Alla mått är cirkamått och kan skiljas åt en del. Du kan också beställa mått på skålar och tex kannor. Bara att skriva diameter och höjd i beställningen.

 

Muggarna nedan är de olika modeller jag har om man vill ha dekaler på eller utan dekoration med valfri glasyr (1-19) De muggar med dekaler på blir med vit glasyr då mönstret syns bäst då. Insidan med valfri glasyr (1-19)